Bureau


ARCHITECTEN IN DE GEZONDHEIDSZORG

a/d Amstel architecten is een toonaangevend architectenbureau in de gezondheidszorg, en van ziekenhuizen in het bijzonder. We werken met zo’n 10 medewerkers aan de vernieuwing van ziekenhuizen om tegemoet te komen aan steeds veranderende eisen.
Duurzaamheid, toekomstgerichtheid, patiëntvriendelijkheid, zorglogistiek en economische haalbaarheid zit in onze genen. Wij geven vorm aan begrippen als Healing Environment, Planetree, Patient Centered Care, en Family Centered Care. Het proces van bouwen in de zorg met vele gebruikers en met veelal tegengestelde belangen is ons lief en steeds een uitdaging. Daarbij is het creëren van samenwerking en commitment essentieel.
Dáár staat a/d Amstel architecten voor.

ARCHITECTEN EN ADVISEURS

Frank Burger en Take Vrijlandt vormen de directie van a/d Amstel architecten. Neem contact op met ons voor alle vragen over architectenwerkzaamheden, maar ook over haalbaarheidsstudies, programma’s van eisen, budgettering en kosten, project- en procesmanagement, aannemerskeuze, BIM, 360° fotografie, second opinions, expertmeetings.

a/d Amstel architecten is lid van de BNA. Uitvoeren van opdrachten op basis van de DNR.

 

> AVG verklaring
> HISTORIE
> WERKENLIJST 1881-2018