Met de opening van een bijzondere tentoonstelling in het Elisabeth ziekenhuis in Tilburg is de renovatie van het project Hoofdstraat afgerond. De Hoofdstraat is de logistieke levensader van het ziekenhuis, én tevens de plek waar het ziekenhuis haar patiënten tegemoet treedt.  Ontvangstvoorzieningen, commerciële voorzieningen, ruimtelijk/programmatische ingrepen, nieuwe dag- en kunstverlichting, nieuwe bewegwijzering, nieuwe materialisering en kleurgeving, en geïntegreerde kunsttoepassing: een complex en veelomvattend project.

a/d amstel architecten nam 9 jaar geleden het initiatief tot de ingrijpende renovatie. Liesbeth Wesseling, architect en directielid van a/d amstel architecten, en Roland Simons, projectmanager en directielid van Altavilla werkten voor de opdrachtgever met heel veel betrokkenen in een intensieve samenwerking mee aan de verjongingskuur. De uitvoering is gereed. Wij feliciteren het ziekenhuis en de bouwers met een geweldige resultaat.

a/d amstel architecten en Altavilla hebben zich verenigd om kennis en ervaring met dergelijke grootschalige renovatieprojecten in de toekomst ook beschikbaar te stellen voor andere opdrachtgevers.